fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Societat- 23/05/2016

La plaça de Joan Abat es va omplir aquest diumenge, 22 de maig, al matí amb la celebració del 1r Aplec d'Experiències Participatives. Es tracta d'una activitat organitzada pels alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Can Mas en el marc d'un projecte educatiu que han desenvolupat en els darrers mesos. A la plaça s'hi van aplegar les diferents entitats que han col·laborat en aquest projecte amb els joves. A més, s'hi van celebrar diverses actuacions teatrals i de dansa. Malgrat els núvols que enterbolien el dia i quatre gotes que van caure pels volts del migdia, es va poder gaudir de les diferents actuacions i d'aquesta trobada, que neix amb la intenció de repetir-se l'any vinent.

La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 1-La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 2-La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 3-La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 4-La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 5-

El 1r Aplec d'Experiències Participatives és la cloenda del projecte de servei comunitari que han realitzat el centre d'ensenyament i els seus alumnes de 3r d'ESO en els darrers mesos. Els joves s'han posat en contacte amb diverses entitats ripolletenques per conèixer la seva tasca solidària i comprovar de primera mà la importància del voluntariat davant d'una causa solidària.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal