fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't -Medi Ambient- 03/05/2016

La Regidoria de Medi Ambient i diverses entitats del municipi organitzen per a aquesta primera quinzena de maig les jornades ecol˛giques del Ripollet Cultiva't. Les activitats arrenquen aquest dimarts, 3 de maig, amb un taller de tintures vegetals al Casal d'Avis. Enguany, per primer cop, se celebrarÓ tambÚ la Festa en Verd, un esdeveniment que servirÓ per promoure els hÓbits saludables i la responsabilitat en els conreus respectuosos amb el medi ambient, entre altres.

Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't -Imatge 1-Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't -Imatge 2-Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't -Imatge 3-

La Festa en Verd tindrÓ lloc el 8 de maig, de deu del matÝ a les cinc de la tarda al parc del Riu Ripoll. L'acte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet, la Casa Natura i La Carxofa Rebel, inclourÓ activitats diverses com exposicions de cultius, taules de conreu, trobades, lectura de contes, horta social, tallers artesans, intercanvi de llavors, taller de planta i brots, hotel d'insectes, i taller de pintures vegetals i de pa, entre altres.

Precisament, el taller de pintures vegetals obrirÓ els actes del Ripollet Cultiva't, ja que es realitza tambÚ els dies 3 i 4 de maig al Casal d'Avis, de deu del matÝ a dotze del migdia. El taller, que Ús obert a tothom, anirÓ a cÓrrec d'└ngels BlÓzquez, de la cooperativa Jardinet.

Les activitats del Ripollet Cultiva't continuaran l'11 de maig amb una xerrada sobre sobirania alimentÓria al Centre Cultural. L'activitat comenšarÓ a dos quarts de vuit del vespre i anirÓ a cÓrrec de Gustavo Duch. I al matÝ del 14 de maig s'organitzarÓ una visita a l'horta social de Ripollet, a cÓrrec de Mario GimÚnez, tambÚ de Jardinet.

Fotos: cartell de les jornades i de la roda de premsa de presentaciˇ, a cÓrrec del regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes.

E.P.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal