fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC fa propostes contra el col·lapse a l'Hospital Parc Taulí -Política- 28/04/2016

El PSC ha fet diverses propostes amb la idea de trobar solucions al col·lapse que pateix el servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí. Els socialistes proposen elaborar immediatament un calendari, aprovar un increment pressupostari en els propers anys, obrir plantes hospitalàries i augmentar els quiròfans i les plantilles. A més de presentar aquestes propostes, els socialistes han presentat una sèrie de preguntes i requeriments tant al Govern de la Generalitat com al Conseller de Salut.

El PSC fa propostes contra el col·lapse a l'Hospital Parc Taulí -Imatge 1-

Així doncs, els socialistes han demanat al Govern de la Generalitat quines són les mesures previstes per resoldre la situació de col·lapse del servei d'urgències de l'Hospital Parc Taulí i quins són els recursos humans i materials destinats. Els socialistes també han preguntat si consideren suficients els recursos actuals per atendre la població de referència. El Grup Parlamentari del PSC ha requerit al Govern els motius perquè s'estigui retardant l'ingrés dels pacients que ho requereixen i que es troben al servei d'urgències d'aquest centre hospitalari.

El diputat vallesà, Pol Gibert, ha explicat: "Volem saber si des de la Generalitat s'han considerat les mesures que els treballadors del Taulí han presentat per tal de reduir el col·lapse a les urgències de l'Hospital i, si és així, quina és la valoració del Departament de Salut al respecte".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal