fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les places del municipi acullen una exhibició de balls en el Dia Internacional de la Dansa -Cultura- 29/04/2016

Aquest divendres, 29 d'abril, és el Dia Internacional de la Dansa. I, per a celebrar-ho, s'ha organitzat una activitat que es portarà a terme el mateix 29 d'abril a diferents espais del municipi. Es tracta d'actuacions de diferents estils de ball realitzats per diverses entitats de Ripollet i que culminaran amb una ballada popular davant el pavelló municipal. En aquesta activitat hi participen una desena d'entitats ripolletenques que han tingut el suport de l'Ajuntament.

Les places del municipi acullen una exhibició de balls en el Dia Internacional de la Dansa -Imatge 1-Les places del municipi acullen una exhibició de balls en el Dia Internacional de la Dansa -Imatge 2-

L'activitat començarà a les sis de la tarda a la plaça d'en Clos, on es farà una exhibició de ball de mitja hora i d'estils diversos (contemporània, urbanes, de saló, ritmes llatins, flamenc i country, entre altres). Després es repetirà l'acte a la plaça del Molí, a les antigues pistes de l'ESBAR i a la plaça de Joan Abad. En aquest darrer espai s'oferirà una classe de ball a tothom qui estigui interessat.

El Dia Internacional de la Dansa es clourà al Teatre Auditori del Mercat Vell, on la ballarina Claire Ducreux interpretarà l'espectacle Refugiada poètica. Serà a partir de les nou del vespre en un acte inclòs dins la programació de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal