fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Club de la Feina tornarà a obrir a partir del maig dins el nou Servei Local d'Ocupació -Economia- 27/04/2016

La primera setmana de maig tornarà a obrir el Club de la Feina. Així ho va anunciar l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, dimarts passat, 26 d'abril, en el marc de la presentació del nou Servei Local d'Ocupació. El Club de la Feina continuarà estant al local del parc dels Mestres i funcionarà els dimarts i dijous d'onze del matí a tres de la tarda.

El Club de la Feina tornarà a obrir a partir del maig dins el nou Servei Local d'Ocupació -Imatge 1-

Segons Osuna, el Club de la Feina serà "un punt d'informació i d'acollida per fer una orientació més personalitzada des de les instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació". El Club de la Feina forma part d'un nou Servei Local d'Ocupació fruit "d'una anàlisi intern i un altre extern de la Xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona". El Servei té per objectiu "l'adaptació a les noves situacions socials i laborals", segons l'alcalde.

Així, el Servei Local d'Ocupació està orientat a dos tipus d'usuaris: les persones i les empreses. El coordinador de l'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament, Antonio Quesada, va afegir que amb aquest Servei "s'intenta donar un servei més personalitzat en dos sentits: el més tradicional d'elaborar currículums o buscar feina, i el de la digitalització dels processos de recerca de feina".

Quesada també va apuntar que el nou Servei "treballarà amb xarxa amb Serveis Socials, i també col·laborarà amb altres municipis", i va posar com a exemple el recent conveni signat amb Montcada i Reixac per treballar amb les empreses. Finalment, el Servei Local d'Ocupació també continuarà l'elaboració de cursos de formació.

Segons dades del Patronat Municipal d'Ocupació, l'any passat es van atendre prop de 4.000 persones i es van visitar gairebé un centenar d'empreses per assessorar-les a l'hora de concretar un perfil de feina buscat, o sobre com demanar una subvenció.

Foto: Antonio Quesada, José María Osuna i Carme Guirado, tècnica d'Ocupació, durant la presentació a la premsa del Servei Local d'Ocupació.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal