fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La primera fase de l'estudi d'olors assenyala l'Ecoparc 2 com la principal font -Medi Ambient- 26/04/2016

La primera fase de l'estudi de detecció i anàlisi de les olors que afecten Ripollet ha finalitzat. De les dades es desprèn que els episodis d'olors enregistrats procedeixen de diverses fonts, però una de les que se sent amb més intensitat i freqüència procedeix de les instal·lacions de l'Ecoparc 2. Aviat es convocarà una assemblea per explicar-ne els resultats detallats.

La primera fase de l'estudi d'olors assenyala l'Ecoparc 2 com la principal font -Imatge 1-

Per dur a terme aquesta primera fase ha estat imprescindible la col·laboració ciutadana perquè s'han pogut aconseguir un seguit de dades amb les quals s'ha elaborat aquesta primera part de l'estudi. Cal recordar que aquest es realitza mitjançant un conveni amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

L'estudi, però, no ha finalitzat encara. Per això, és molt important seguir efectuant el registre dels episodis d'olors de cara a la segona fase. Per fer-ho, cal entrar a la secció ESTUDI EPISODI D'OLORS de la web municipal i donar compte de l'episodi. És imprescindible saber exactament l'hora i els minuts en què s'aprecia l'olor, la localització més concreta possible i el tipus d'olor.

En emplenar la fitxa, cal assenyalar l'hora que marqui el telèfon mòbil, ja que és l'hora oficial. D'aquesta manera l'estudi podrà concretar molt millor les coincidències amb els vents dominants i altres factors.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal