fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'AMB instal·la un aparcament de bicicletes Bicibox a la plaça de Pere Quart -Serveis- 26/04/2016

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha instal·lat a la plaça Pere Quart un mòdul del servei Bicibox amb aparcament per a catorze bicicletes. Aquesta instal·lació respon a una petició feta des de la Regidoria de Mobilitat i Transport Públic de l'Ajuntament i ha anat a càrrec de l'ens metropolità.

L'AMB instal·la un aparcament de bicicletes Bicibox a la plaça de Pere Quart -Imatge 1-

El servei Bicibox permet disposar d'un aparcament protegit i segur per a aquelles persones que utilitzen la bicicleta particular en els seus desplaçaments per la ciutat. Així doncs, un dels principals objectius del Bicibox és fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà per a la mobilitat quotidiana, oferint un aparcament segur per a les bicicletes pròpies.

Per utilitzar el Bicibox cal el registre previ dels usuaris i de les seves bicicletes al web bicibox.cat. Aquest registre dóna dret a estacionar gratuïtament una bicicleta, en qualsevol dels aparcaments de la xarxa, per un temps màxim de 48 hores consecutives els dies laborables, i per un temps màxim de 72 hores en el cas d'estacionaments que es realitzin incloent dies del cap de setmana. Aquestes limitacions s'han establert per facilitar la rotació d'usuaris. En cas d'un mal ús de les instal·lacions o d'un ús indegut del servei, s'apliquen tarifes sancionadores.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Fran Sánchez, valora de manera molt positiva la instal·lació d'aquest nou servei, del qual gaudeixen la gran majoria de municipis de l'AMB perquè "no només fomenta l'ús de la bicicleta per la ciutat, sinó que permet disposar d'un aparcament segur i fiable per tots els veïns i veïnes de Ripollet."

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal