fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Es presenta la Guia del Transport Públic -Serveis- 26/04/2016

Aquest dilluns, 25 d'abril, s'ha presentat oficialment la Guia del Transport Públic que ha editat l'Ajuntament de Ripollet. El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Fran Sánchez, ha explicat que es tracta d'una "eina pràctica", ja que incorpora un plànol amb les diverses línies d'autobús, parades de taxi, aparcaments i Bicibox. A més, a la Guia hi ha la informació detallada de cada línia de bus, el seu horari i el preu dels títols. Així mateix, també s'informa sobre el carril Bus-VAO, la possibilitat de compartir vehicle o les línies de tren i parades de taxi. En aquesta primera edició s'han imprès 10.000 exemplars. El regidor Fran Sánchez ha volgut agrair la col·laboració de les empreses Font i Sarbus, que han donat el seu suport a la Guia i han fet una aportació econòmica per tirar-la endavant. Fa dos diumenges, amb motiu del Sant Jordi a la Rambla, l'Ajuntament va repartir la Guia del Transport Públic en el seu estand. Aquell dia es van distribuir en mà uns 2.300 exemplars.

Es presenta la Guia del Transport Públic -Imatge 1-Es presenta la Guia del Transport Públic -Imatge 2-

Més participació
Sánchez ha aprofitat la roda de premsa per comentar altres temes relacionats amb la mobilitat. Així doncs, ha anunciat que l'equip de govern vol obrir la futura Taula de Mobilitat a tota la ciutadania. Per aquesta raó, s'obrirà una convocatòria perquè s'inscriguin tots els interessats, que s'hauran de presentar com a particulars, de forma individual. El termini per participar serà del 2 de maig al 6 de juny. A l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) es podran trobar les sol·licituds. La Taula de Mobilitat incorporarà un màxim de 5 persones. A partir de juny, es convocarà la primera reunió d'aquesta Taula, en la qual també hi seran representats partits polítics i entitats, entre altres.

El regidor de Mobilitat, a més, ha informat que durant aquesta setmana s'habilitarà un apartat a la pàgina web municipal (ripollet.cat), per rebre les suggeriments, queixes o propostes sobre mobilitat que vulguin aportar els ripolletencs. L'apartat adreçarà a un formulari que permetrà un contacte més directe amb els veïns, que ja no s'hauran de desplaçar a l'OAC per presentar les seves instàncies.

La B5 fidelitza els seus usuaris
Arran de les preguntes dels periodistes, Fran Sánchez ha fet una primera valoració sobre els primers mesos de vida de la línia de bus B5, directe Ripollet-Sabadell. El regidor ha expressat la bona acollida d'aquest servei per part dels usuaris, que "encara són pocs, però són passatgers fidels, que l'utilitzen cada dia". A desembre, la xifra de passatgers va ser d'uns 550, que va augmentar al gener fins a acostar-se als 700. "És un servei i una línia que ha fidelitzat molts passatgers, però que cal seguir impulsant i donant a conèixer", ha assenyalat Sánchez. El regidor ha expressat el desig que la nova Guia de Transport serveixi per potenciar encara més la B5.

Per últim, Sánchez ha confirmat que no s'ha rebut encara cap al·legació per escrit al Pla de Mobilitat, tot i que el termini encara està obert. La seva aprovació definitiva està prevista entre els mesos de juny i juliol.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 3,21 Mb - guia-transport-public-desplegable.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal