fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 30 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Arriba la preinscripció a les escoles bressol municipals -Educació- 18/04/2016

Un cop finalitzat el període de presentació de sol·licituds de preinscripció d'Infantil, Primària i Secundària és el torn que les llars d'infantsl municipals també ofereixin els seus serveis a les famílies que volen incorporar els seus fills al sistema educatiu. Aquest abril se celebren les jornades de portes obertes. Dilluns, 18 d'abril, La Rodeta del Molí mostrarà les seves instal·lacions a partir de les 18 h. L'endemà, 19 d'abril, serà l'oportunitat de La Verema, que es podrà visitar també a partir de les 18 h. Per altra banda, el Centre Cultural acollirà el dilluns, 25 d'abril, una xerrada informativa per esvair els dubtes de les famílies. La sessió informativa també tindrà lloc a les sis de la tarda.

El termini per presentar les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol serà del 2 al 13 de maig. El formulari s'haurà d'entregar dins del termini a l'escola bressol que s'esculli com a primera opció. La documentació a aportar es pot trobar en aquest enllaç.

Arriba la preinscripció a les escoles bressol municipals -Imatge 1-

Llistes provisionals d'Infantil, Primària i Secundària
Ara que ja ha finalitzat el període per lliurar les sol·licituds de la preinscripció escolar, les famílies encaren un dels mesos crucials per a la incorporació dels seus fills al segon cicle de l'educació infantil, l'educació primària o l'educació secundària obligatòria (ESO). Aquest abril surten les llistes provisionals d'admesos i s'han de presentar les al·legacions que es creguin oportunes.

El 15 d'abril es publicarà a cada centre educatiu la llista de sol·licituds rebudes amb la puntuació provisional. Les persones que vulguin fer alguna reclamació vers aquesta puntuació, tindran temps des del 15 fins al 20 d'abril per presentar les al·legacions. Com que en la majoria de casos hi ha empat entre diversos alumnes, es duu a terme un sorteig per extreure el número de desempat. El sorteig es durà a terme el 18 d'abril, a les 11 h, al Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona). La llista de sol·licituds amb la puntuació definitiva es publicarà als centres el 25 d'abril.

Últims passos
Malgrat la quantitat de passos que s'hauran donat en el procés, les famílies encara hauran d'esperar fins al 17 de maig per conèixer l'oferta final de places escolars per cada centre. Finalment, serà el 20 de maig el dia en què es publicarà la llista definitiva d'alumnes admesos i la llista d'espera. Les dates de matriculació seran del 13 al 17 de juny per aquells alumnes d'infantil, primària i primer curs d'ESO.

Beques de menjar i material escolar de P3 a 4rt d'ESO
Continua oberta, fins el 29 d'abril, la convocatòria de la Regidoria de Serveis Socials per a la sol·licitud de beques escolars de menjador i material. El model de sol·licitud de les beques es pot aconseguir als centres educatius, a Serveis Socials (carrer de la Salut,1), a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i a aquest enllaç. Les beques, atorgades amb fons del Consell Comarcal, són gestionades a través del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Per tal de facilitar la tramitació, es recomana concertar cita prèvia per internet a l'OAC.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal