fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'alcalde José María Osuna visita les instal·lacions del nou supermercat LIDL -Economia- 29/02/2016

Divendres passat, 26 de febrer, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, va visitar les noves instal·lacions del supermercat LIDL, ubicat a la cantonada dels carrers de Balmes i Molí d'en Ginestar, i que va ser inaugurat tot just el dia anterior. Osuna va recórrer la nova botiga acompanyat del director de LIDL a Catalunya, Albert Lavín, i altres directius de l'empresa. Les noves instal·lacions presenten un disseny innovador i oferirà més productes que fins ara. LIDL ha destinat tres milions d'euros a la reforma, que es tradueix en un supermercat de 1.300 metres quadrats, amb un aparcament per a 100 vehicles.

L'alcalde José María Osuna visita les instal·lacions del nou supermercat LIDL -Imatge 1-L'alcalde José María Osuna visita les instal·lacions del nou supermercat LIDL -Imatge 2-L'alcalde José María Osuna visita les instal·lacions del nou supermercat LIDL -Imatge 3-

Durant la visita, l'alcalde va ser informat que la plantilla ha passat de 22 a 52 persones i que la majoria són persones de Ripollet. Lavín també va confirmar a l'alcalde el compromís de LIDL de col·laborar amb les entitats vinculades a l'assistència social. Una col·laboració que es concretarà en pròximes reunions de treball.

La visita va finalitzar amb la felicitació de l'alcalde José M. Osuna per la posada en marxa de les noves instal·lacions, una tornada "molt desitjada pels nostres veïns i veïnes, com va quedar palès amb els milers de persones que van comprar en el dia de la seva inauguració".

Fotos: Imatges de l'exterior del supermercat LIDL en el dia de la seva inauguració.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal