fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'entitat Acció Fotogràfica organitza diumenge una gimcana que fa un retorn al passat -Cultura- 21/02/2016

Acció Fotogràfica Ripollet celebra aquest diumenge, 21 de febrer, una gimcana fotogràfica pels carrers de Ripollet. L'activitat començarà a les 10 hores al Centre Cultural i, fins a les dotze del migdia, els fotògrafs hauran de realitzar les seves instantànies. La peculiaritat de la gimcana és que els participants hauran de fer un viatge al passat i fotografiar diversos indrets del municipi que encara existeixen en l'actualitat, ja siguin carrers, edificis o racons emblemàtics.

L'entitat Acció Fotogràfica organitza diumenge una gimcana que fa un retorn al passat -Imatge 1-L'entitat Acció Fotogràfica organitza diumenge una gimcana que fa un retorn al passat -Imatge 2-L'entitat Acció Fotogràfica organitza diumenge una gimcana que fa un retorn al passat -Imatge 3-

Als grups participants se'ls facilitaran fotografies antigues d'aquests mateixos indrets, de forma que hauran d'intentar fer una reproducció el més fidel possible d'aquell espai, però mostrant el seu aspecte actual. Les imatges que reprodueixin millor les fotos antigues, obtindran un obsequi de l'entitat. Posteriorment s'organitzarà una exposició perquè tothom qui vulgui pugui comparar el passat i el present de Ripollet.

Projecte conjunt amb la UBR
Per altra banda, Acció Fotogràfica i la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) iniciaran a l'abril una nova col·laboració entre entitats locals. Aquesta activitat porta per títol Fotoshopping i consistirà en l'exposició d'imatges dels membres d'Acció Fotogràfica en els comerços de la UBR.

El passat 2 de febrer es va realitzar al Centre Cultural l'assignació dels més de 30 fotògrafs participants en les botigues associades a la UBR. Cada fotògraf podrà exposar a la seva botiga assignada per sorteig un màxim de cinc imatges de temàtica lliure. A més, està previst que les botigues i els seus respectius fotògrafs realitzin un petit acte d'inauguració de les imatges que es podrà veure durant tot el mes d'abril.

Fotos: Acció Fotogràfica Ripollet (les dues darreres imatges corresponen a l'acte d'assignació dels participants del Fotoshopping als respectius comerços de la UBR).

E.P / J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal