fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Nova assemblea sobre el Pla de Mobilitat a l'AV Maragall -Serveis- 20/02/2016

Aquest dissabte, 20 de febrer, se celebrarà una nova assemblea de barri, que, en aquest cas, tindrà lloc al Centre Cívic de Maragall (C/ Maragall, 7). L'acte començarà a les dotze del migdia i anirà a càrrec del regidor de Mobilitat i Transport, Fran Sánchez, qui explicarà les propostes d'actuacions del Pla de Mobilitat Urbana de Ripollet. Hi haurà torn obert de paraula per als assistents.

Nova assemblea sobre el Pla de Mobilitat a l'AV Maragall -Imatge 1-

L'assemblea de Can Vargas
Aquesta mateixa setmana se celebrava una altra assemblea de barri, a l'Associació de Veïns de Can Vargas, que va comptar amb l'assistència d'una vintena de persones. El regidor Fran Sánchez va parlar del Pla de Mobilitat i va recollir les propostes del públic.

Sánchez va manifestar la intenció de l'Ajuntament de donar prioritat al soterrament de la C-58, una de les reivindicacions històriques de Ripollet. També es van ensenyar les propostes de millora en les connexions amb els municipis veïns de Barberà del Vallès i de Montcada i Reixac, a més de l'ampliació i renovació de voreres o l'adequació de carrils bici.

Un altre dels aspectes destacats pel regidor va ser la demanda de l'arribada del tren i el tramvia a Ripollet. En aquest sentit, la major part dels assistents van reclamar que el municipi pugui accedir a la Targeta Rosa i la integració a la Zona 1, coses que permetria millorar la mobilitat dels ripolletencs a Barcelona i rodalia.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal