fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Associació d'Espectadors ofereix descomptes per als espectacles de febrer -Cultura- 09/02/2016

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell oferirà descomptes per als dos primers espectacles musicals de febrer, els quals tindran lloc dijous i divendres, 11 i 12 de febrer. Així, per 20 euros es podrà gaudir de l'òpera en directe 'Il Trovatore', de Guiseppe Verdi, des de l'Òpera Nacional de París (11 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre), i de 'Terra d'Espores', amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials (12 de febrer, festa local, a les nou del vespre).

L'Associació d'Espectadors ofereix descomptes per als espectacles de febrer -Imatge 1-L'Associació d'Espectadors ofereix descomptes per als espectacles de febrer -Imatge 2-

També hi haurà un preu especial per als socis de Ripollet Sardanista que vulguin gaudir de Terra d'Espores, protagonitzada per la Cobla Catalana dels Sons Essencials, una jove formació de deu músics creada el 2012 i dirigida per Marcel Casellas. La formació posa sobre l'escenari tots els instruments de la cobla tradicional, juntament amb percussions ètniques i veu. Un joc de música i veu amb un repertori molt innovador, on ens presenten el nou disc, 'L'Aloja'.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal