fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Cultura- 22/01/2016

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell porta aquest mes de gener, a l'escenari del Teatre Auditori, el famós musical 'Somriures i llàgrimes', versionat per primera vegada en català. La cita tindrà lloc aquest divendres, 22 de gener, a partir de les 21 hores. El preu de les entrades és de 16 euros, i es poden adquirir per internet (a www.espectadorsripollet.cat o www.atrapalo.com) o el mateix dia de la representació, a les taquilles del Teatre Auditori, de 19 a 21 hores.

El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Imatge 1-El musical 'Somriures i llàgrimes' aterra a Ripollet versionat per primera vegada en català -Imatge 2-

Aquesta representació porta a escena la primera versió en català del musical 'The Sound of Music', escrit originalment per Oscar Hammerstein, amb música de Richard Rodgers. L'adaptació i direcció de la versió catalana va a càrrec de Juli Rodríguez i Maria Torras.

'Somriures i llàgrimes' és un famosíssim musical, adreçat a totes les edats, que farà somriure els més petits i emocionarà els grans, amb una història que té un rerefons polític i dramàtic. La narració se situa a l'Àustria d'abans de la Segona Guerra Mundial i explica la vida i peripècies d'una novícia, que es guanya l'estimació, a través de la música, dels Von Trapp, una família de set nens i el seu pare vidu.

Es tracta d'un espectacle ple de música i coreografies, amb més de 20 actors, set nens, un cor i una orquestra de sis músics en escena. A més, aquesta representació comptarà amb la participació especial de la coral local Veus del Vallès.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal