fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC mostra la seva "sorpresa" per les acusacions d'obstrucció de Decidim Ripollet -Política- 18/01/2016

El grup municipal del PSC ha mostrat la seva "sorpresa" pel que considera unes declaracions "fora de to, incoherents, i fetes des del nerviosisme, i que ens planteja una inquietud: si realment el govern municipal és conscient que ha de governar o encara continua instal·lat en la lògica de l'oposició", segons es pot llegir en un comunicat.

El PSC mostra la seva "sorpresa" per les acusacions d'obstrucció de Decidim Ripollet -Imatge 1-

El text fa referència a un altre comunicat de Decidim Ripollet on la formació denunciava la "política d'obstrucció" que, a parer seu, fan els grups de PSC i CiU a l'Ajuntament de Ripollet. Segons Decidim, "el PSOE ha constituït un bloc d'oposició amb altres formacions que es reuneixen amb l'objectiu de boicotejar les accions de govern, no deixar aprovar els impostos o demanar la reducció d'un 10% d'aquests per tal que no es pugui fer front a les despeses bàsiques del municipi".

En aquest sentit, el PSC ha replicat que "denunciem la seva incoherència [de l'equip de govern] per no respectar els acords de Ple adquirits a l'inici del mandat i ho reiterem: des del PSC no tolerarem que s'enganyi els ciutadans i les entitats, i ho denunciarem públicament. És cert que quan s'està a l'oposició tot és possible i, des del govern, es veuen les coses d'una altra manera, però aquest govern sap perfectament que, sense aquest 10% de l'IBI l'anterior govern va mantenir els serveis bàsics".

Sobre les Ordenances Fiscals, des del PSC apunten que es van abstenir en l'aprovació inicial "esperant poder debatre i consensuar les nostres propostes, i així ho va expressar el nostre grup en el Ple. Després de presentar-les per escrit, no vam rebre ni una sola trucada". A més, els socialistes subratllen que "els que ara s'esquincen les vestidures, mai van aprovar unes Ordenances quan eren a l'oposició".

La gasolinera de Can Mas

Un altre aspecte de fricció entre el govern municipal i el PSC ha estat la gasolinera que es volia construir a Can Mas i que va aixecar les protestes dels veïns del barri i dels pares i mares de l'escola El Martinet. Segons el comunicat dels socialistes, "si hem dit que la llicència d'activitat de la gasolinera l'ha signat l'alcalde Osuna és perquè és així. I, a més, es va donar sense donar audiència ni a l'escola ni als veïns".

El PSC conclou el text demanant a Decidim una reflexió: "Un govern que no té majoria està obligat a dialogar amb la resta de grups, i Decidim no ho fa. I és legítim, però que no es queixin després de les conseqüències. A hores d'ara, s'haurien de preguntar per què governen en minoria havent-hi quatre grups a l'oposició".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal