fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Dues noves assemblees sobre la mobilitat al centre de Ripollet i Can Tiana-Pont Vell -Serveis- 19/01/2016

El proper 19 de gener es reprenen les assemblees obertes organitzades per la regidoria de Participació i la de Mobilitat i Transport públic, que es van iniciar el passat mes d'octubre. Els regidors responsables d'aquestes àrees, David Fontanals i Fran Sánchez, respectivament, les van presentar el passat 12 de gener en roda de premsa. A la primera, el dia 19, a les 19.30 hores al Centre Cultural, es parlarà de la mobilitat al centre de Ripollet. A la següent, el dia 23 de gener, a les 12 hores al centre cívic de Can Tiana-Pont Vell, a més de la mobilitat, es parlarà de les propostes per millorar el barri.

Dues noves assemblees sobre la mobilitat al centre de Ripollet i Can Tiana-Pont Vell -Imatge 1-Dues noves assemblees sobre la mobilitat al centre de Ripollet i Can Tiana-Pont Vell -Imatge 2-Dues noves assemblees sobre la mobilitat al centre de Ripollet i Can Tiana-Pont Vell -Imatge 3-Dues noves assemblees sobre la mobilitat al centre de Ripollet i Can Tiana-Pont Vell -Imatge 4-

Quant a l'assemblea del dia 19, Fran Sánchez ha explicat que l'Ajuntament ja ha mantingut una reunió prèvia amb els botiguers de la zona, els quals els van exposar alguns problemes amb el pas de vehicles grans per la rambla de Sant Esteve, amb la possibilitat de deixar-ho en un únic sentit cap a la rambla de Sant Jordi i també van comentar la manca d'aparcament al centre. Uns temes que també s'exposaran el dia 19, en l'assemblea oberta a tots els veïns i veïnes.

El regidor de Participació, David Fontanals, ha explicat per la seva part, que a l'assemblea del dia 23, al barri de Can Tiana-Pont Vell, volen exposar per part de l'Ajuntament alguns temes com les festes de la Tardor i la possibilitat de trobar un nou espai adaptat a les necessitats del barri i amb un nou model de gestió. En aquest sentit, hores d'ara, només es contempla com a possible nou espai l'antic celler cooperatiu, motiu pel qual estan en converses amb l'Ajuntament de Cerdanyola, que, segons Fontanals "el nou govern ara sí ha mostrat voluntat". En aquesta reunió també es parlarà de mobilitat i el soterrament de l'autopista i es presentarà l'estudi de camí escolar cap a l'escola Tiana que ha realitzat l'empresa Doymo, per tal de portar-lo a terme si és acceptat pels veïns i veïnes.

Fotos: Imatge de l'anterior assemblea celebrada al barri de Can Mas, i els regidors Fran Sánchez i David Fontanals, durant la presentació de les dues pròximes assemblees d'aquesta setmana.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal