fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Neix l'entitat Parados Unidos amb il·lusió i engrescadors projectes -Economia- 03/10/2015

independent a partir d'ara, cadascuna amb els seus projectes. Això sí, coincidiran en els Encants dels Aturats, que se celebra setmanalment a les places del Molí i Pere Quart. Tanmateix, només serà una coincidència, ja que Parados Unidos vol tirar endavant els seus propis projectes i objectius, tal com van explicar alguns dels seus membres al programa Info Setmanal de Ripollet Ràdio del 2 d'octubre. "Estem molt il·lusionats, amb moltes idees per tirar endavant però anem a poc a poc, com un nen petit", explicava José Castilla, el seu president.

Neix l'entitat Parados Unidos amb il·lusió i engrescadors projectes -Imatge 1-

El seu tresorer, Nicolás Cuevas, enumerava els futurs projectes: "Continuarem amb el mercadet dels caps de setmana, però també volem crear una borsa de treball, amb els currículums dels associats, i presentar-los a les empreses, volem endegar tallers per a la formació dels nostres socis, i sobretot, volem guiar i assessorar a totes aquelles persones que es queden a l'atur".

Parados Unidos està negociant amb l'Ajuntament la cessió d'un espai al Centre Cultural per convertir-se en la seva seu. Malgrat les dificultats econòmiques i administratives, els seus membres continuen endavant amb optimisme: "Que estiguem aturats, no vol dir que hàgim d'estar tristos o sense moure'ns, ben al contrari es poden fer moltes coses i volem fer-les", explicaven als micros de Ripollet Ràdio.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal