fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les Festes de la Tardor tornen a lluir al Pont Vell -Cultura- 05/10/2015

El passat cap de setmana del 2 al 4 d'octubre, el barri del Pont Vell va tornar a viure i gaudir d'una nova edició de les Festes de la Tardor. Es tracta de la 35a edició, que es va haver d'ajornar una setmana, a causa de les eleccions autonòmiques però que finalment s'ha celebrat amb èxit. La Comissió de les Festes de la Tardor del barri del Pont Vell, que enguany ha renovat els càrrecs de la Junta i ha comptat amb nous membres, ha aconseguit evitar la seva desaparició i ha fet una valoració molt positiva d'aquesta edició.

Les Festes de la Tardor tornen a lluir al Pont Vell -Imatge 1-Les Festes de la Tardor tornen a lluir al Pont Vell -Imatge 2-Les Festes de la Tardor tornen a lluir al Pont Vell -Imatge 3-Les Festes de la Tardor tornen a lluir al Pont Vell -Imatge 4-

La festa d'enguany ha tornat a comptar amb les activitats ja tradicionals i de germanor, com ara el concurs de fotografia Santiago Piñol, l'espectacle infantil, les havaneres, el correfoc, la xocolatada, la paella popular o el bingo, entre d'altres. Però també ha volgut innovar, dedicant la nit de divendres als joves.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal