fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC valora els 100 dies del govern com a "poc dialogant, contradictori i èticament reprovable" -Política- 28/09/2015

El grup municipal del PSC va realitzar ahir una valoració "negativa" dels 100 dies del nou govern local. En paraules del portaveu municipal socialista, Juan Parralejo, el govern "ha estat poc dialogant, contradictori i èticament reprovable". Per als socialistes ripolletencs, el govern municipal "no ha assumit que no té majoria".

El PSC valora els 100 dies del govern com a "poc dialogant, contradictori i èticament reprovable" -Imatge 1-

El PSC posa com a exemple la proposta d'assignacions i dedicacions dels membres del govern, una proposta que "pretenia contractar tots els membres del govern, en contra del que deien abans de ser el govern, quan estaven en contra de professionalitzar la política".

Els socialistes també han atacat l'equip de govern per les obres d'ampliació de l'IES Palau Ausit, obres que consideren "un engany a la comunitat educativa perquè és radicalment contrari a la petició del quart institut". "Aquells que preconitzen transparència en la gestió, han amagat informativament al Consell Escolar aquesta decisió", va dir Parralejo.

L'Ecoparc-2 també ha estat en el punt de mira del PSC. "Tenim la sensació que el govern municipal vol rebaixar i camuflar el repte de tancar l'Ecoparc, i s'afanya a desviar l'atenció cap a altres qüestions", van apuntar els socialistes ripolletencs.

El PSC també va criticar l'equip de govern per altres aspectes com "no haver convocat cap òrgan de participació", "la mala organització" de la Diada, tenir "oblidats" els pisos de l'IMPSOL, o "no gestionar o canviar sense justificació" projectes previstos per l'anterior equip de govern, entre altres.

A parer de Parralejo, l'actual govern municipal "està vivint de rendes, dels projectes ja en marxa o acordats pel govern anterior", com la Festa Major, les obres de millora de l'aparcament al CAP-II, el programa contra la pobresa energètica o els Plans d'Ocupació.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal