fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
La Survival Zombie aterrarà a Ripollet -Joventut- 29/09/2015

El dissabte, 14 de novembre, Ripollet acollirà una edició de la 'Survival Zombie', real game ambientat en la temàtica zombie. Es tracta d'un esdeveniment de simulació en primera persona, amb l'objectiu d'introduir als jugadors en una hipotètica situació objectiu (infecció zombie al municipi).

La Survival Zombie aterrarà a Ripollet -Imatge 1-

L'argument del joc es basa en què a la localitat s'ha iniciat una infecció zombie i els jugadors (els supervivents) han de trobar la manera de fugir de la població i aconseguir així la seva supervivència. Per aconseguir això, l'organització realitza un seguit de escenes a diferents llocs del municipi on, a més, els participants de l'activitat han de realitzar proves tant d'habilitat com físiques per a aconseguir la supervivència al joc.

1a Survival Zombie a Catalunya
Aquesta edició serà la primera que la 'Survival Zombie' realitza a Catalunya. Per aquest motiu s'espera que un gran nombre de seguidors d'aquest tipus d'activitat hi participin. L'activitat començarà a les 23 hores i acabarà a les 7 h. D'aquesta manera, durant tota la nit i per tots els carrers, Ripollet es converteix en un escenari de joc a gran escala.

La Regidoria de Joventut vol aconseguir un esdeveniment participatiu que doni protagonisme als joves del municipi i aconsegueixi que molts joves d'altres poblacions ens visitin i gaudeixen de l'activitat.

Les entrades de l'activitat es poden aconseguir als comerços següents de Ripollet, a un preu especial reduït de 25 €. Aquest preu és especial per als participants de Ripollet i té un descompte aplicat sobre el preu de venda d'entrades a internet:

LAIABEL. C/ Pizarro, 5
EQUIVALENZA. Rbla. Sant Jordi, 100 C
NENS I NENES. Rbla. Sant Andreu, 1
DISFRUTATUCONSOLA.COM. Rbla. Sant Esteve, 20
TINSAL ELECTRODOMESTICS. Montcada, 61
AGULLA I DIDAL. Rbla. Sant Esteve, 25
SABATERIA AVANTI. Rbla. Sant Esteve, 13
MY STYLE. Rbla. Sant Jordi, 94, local 1
PAPERERIA LLIBRERIA QUATRE. Rbla. Sant Jordi, 122
FERRETERIA VILALTA. Calvari, 32

A banda dels punts de venda de Ripollet, les entrades també es poden adquirir a través d'internet a la pàgina web http://survivalzombie.es/entradas/. En aquest cas, l'entrada té un preu de 45 euros.

La Regidoria de Joventut vol agrair a la Unió de Botiguers de Ripollet la seva col·laboració altruista que ajudarà a un bon desenvolupament d'aquesta nova activitat.

A més, des de la regidoria s'ofereix als joves de Ripollet entre 18 i 25 anys que així ho vulguin que participin a la Survival Zombie fent de monitors col.laboradors als diferents punts de control establerts en el joc.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal