fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Es lliuren els diplomes del Programa de Formació i Inserció d'enguany -Economia- 25/09/2015

L'alcalde José M. Osuna i el diputat delegat d'educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, van presidir dilluns, 21 de setembre, l'acte de cloenda del curs del Programa de Formació i Inserció (PFI) de l'especialitat d'Auxiliar en imatge personal, centrat en la Perruqueria i l'estètica. El programa PFI està adreçat a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Té per objectiu proporcionar a aquests joves la formació bàsica professional que els permeti una inserció laboral satisfactòria, així com la seva continuïtat formativa. El PFI és fruit d'una col·laboració entre el Patronat Municipal d'Ocupació i el departament d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, i enguany compta amb el suport i col·laboració de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona.

Es lliuren els diplomes del Programa de Formació i Inserció d'enguany -Imatge 1-

En aquest curs, dels 18 alumnes que s'han matriculat, 13 alumnes l'han finalitzat i 9 d'ells l'han aprovat. Un dels alumnes ha superat les proves d'accés a cicle mig. Tres alumnes es van inserir al món laboral abans de finalitzar el programa, mentre que altres tres han tingut ofertes laborals al finalitzar el període de pràctiques.

Durant l'acte, l'Alcalde va agrair la col·laboració de tretze centres de perruqueria i estètica dels municipis de Ripollet i rodalies. Aquests centres han obert les seves portes als alumnes oferint-los la seva experiència professional per facilitar així l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal