fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Comencen les obres de remodelació de l'aparcament soterrani del CAP II -Sanitat- 16/09/2015

Dimarts passat, 15 de setembre, van començar les obres de remodelació de l'aparcament soterrani del CAP II. Aquests treballs tindran una durada aproximada de tres mesos, tenen un cost de 379.508 euros i seran executades per l'empresa Cobra, adjudicatària del projecte. La direcció del CAP II ha informat que és probable que, sobretot durant la primera fase de les obres, es produeixin sorolls de l'obra que podrien comportar molèsties als professionals i als pacients que es visiten al centre.

Comencen les obres de remodelació de l'aparcament soterrani del CAP II -Imatge 1-Comencen les obres de remodelació de l'aparcament soterrani del CAP II -Imatge 2-

Les obres consistiran en l'adequació i impermeabilització correcta de les jardineres de l'aparcament, el sanejament i la reparació de les lesions estructurals ocasionades per filtracions i humitats (esquerdes, carbonatació i fissures a l'estructura de formigó), adequar el sistema de sanejament general de l'espai exterior per evitar tant les inundacions com les filtracions que actualment malmeten l'estructura i soleres, i substituir el paviment de les passeres de fusta i sanejar íntegrament l'estructura de suport de les mateixes.

La direcció del centre ha comunicat que es traslladaran els aparcaments reservats per a ambulàncies, vehicles d'urgències i per a minusvàlids, i ha avisat que, alguns dies, podrà haver sorolls a causa del martell pneumàtic. La direcció assegura que ha pres mesures per disminuir aquestes molèsties als usuaris.

De la seva banda, l'alcalde, José María Osuna, ha mostrat la seva satisfacció perquè "per fi es duran a terme aquestes obres, que han estat llargament reivindicades i que ens permetran tornar a posar a disposició de les persones usuàries l'aparcament soterrani del centre."

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal