fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet es mou pels refugiats -Societat- 16/09/2015

El Centre Cultural va acollir ahir, 15 de setembre, la primera xerrada informativa sobre la crisi humanitària dels refugiats que està vivint Europa. Al voltant d'una cinquantena persones van participar en un acte, organitzat per les regidories de Serveis Socials i de Solidaritat i Inclusió, que és previst que es vagi repetint al llarg dels pròxims mesos.

Ripollet es mou pels refugiats -Imatge 1-Ripollet es mou pels refugiats -Imatge 2-Ripollet es mou pels refugiats -Imatge 3-

Els regidors David Fontanals i Fran Sánchez van explicar que aquestes xerrades pretenen establir "unes eines de col·laboració des de l'àmbit municipal, crear un teixit col·laboratiu entre els veïns i l'Ajuntament". Una col·laboració que es podria traduir en la donació de roba o aliments.

La intenció de l'equip de govern també és la de pressionar els governs catalans i espanyols perquè actuïn en aquest tema. En aquest sentit, Sánchez va apuntar que es presentarà una moció al proper Ple "consensuada per tots els grups polítics de Ripollet" i on "s'insta tant la Generalitat com Madrid a millorar les polítiques d'asil, a acollir refugiats i a tenir els serveis bàsics per acollir-los amb garanties sanitàries".

Com ajudar?
Es crea una bossa de persones interessades en ajudar als refugiats. Deixeu les vostres dades en aquest enllaç de la web municipal.

E.P.



Continguts relacionats amb aquest:
- Jornades solidàries 'Refugees welcome' [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal