fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El govern municipal exigeix l'eliminació de les pudors de l'Ecoparc-2 -Medi Ambient- 16/09/2015

La setmana passada l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna, i la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, van convocar una reunió amb el gerent de l'Ecoparc-2, ubicat al terme municipal de Montcada, però amb una afectació directa sobre el benestar dels veïns i veïnes de Ripollet.

El govern municipal exigeix l'eliminació de les pudors de l'Ecoparc-2 -Imatge 1-

La reunió venia motivada pels constants episodis de males olors que, des de finals d'agost, pateix Ripollet. Així, l'objectiu de la reunió era depurar responsabilitats per aquests episodis i posar solucions duradores al problema. Fruit d'aquesta reunió es va poder constatar que defectes de construcció de la coberta d'una de les naus de l'Ecoparc-2 eren els responsables d'una part important de les males olors.

El govern municipal considera "molt greu que arrosseguem aquests defectes de construcció des de fa més de 10 anys i que els responsables de la gestió de l'Ecoparc-2 no hagin posat, fins al moment, solució a aquesta errada".

En aquests moments, la coberta defectuosa està sent substituïda per una de nova que corregeix els errors i fa de la nau un espai estanc que evitarà les emissions d'olors. Està previst que les obres de substitució de la coberta durin fins a finals de setembre.

Aquestes obres s'estan portant a terme tenint en compte les condicions ambientals i meteorològiques per tal de minimitzar els efectes que les obres puguin ocasionar sobre la població de Ripollet. A més, el gerent de l'Ecoparc-2 va garantir a l'equip de govern la reducció dràstica de les pudors una vegada es finalitzi l'actuació.

Tot i això, el govern de Ripollet és "molt sensible" a les molèsties que l'Ecoparc-2 provoca als ripolletencs. És per això que, amb aquesta reunió, ja s'ha iniciat una sèrie d'actuacions per controlar i exigir l'eliminació de pudors.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal