fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP reobre la seu per atendre les demandes dels ciutadans -Política- 15/09/2015

El PP de Ripollet va presentar ahir, 14 de setembre, la renovada seu, situada al número 42 del carrer del Padró. Una seu, batejada com a oficina d'atenció ciutadana, i aconseguida amb "l'esforç de tothom", en paraules del president popular de Ripollet, Víctor Diéguez. L'oficina estarà oberta cada dilluns a la tarda.

El PP reobre la seu per atendre les demandes dels ciutadans -Imatge 1-

A l'acte de reobertura de la seu va assistir Alberto Vilagrasa, president del PP de Barcelona i número 6 a la llista popular per Barcelona. Vilagrasa va agrair l'esforç de mantenir la seu oberta i va lamentar els mals resultats a les municipals a tot Catalunya tot i "la gran feina feta". Va apel·lar a convèncer els ciutadans a votar el PP el 27 de setembre, eleccions que va qualificar de "les autonòmiques més importants de Catalunya en l'època democràtica" i a "plantar cara a l'independentisme".

El president del PP de Ripollet, per la seva banda, va apuntar que "quan l'acció de l'equip de govern arribi a les nostres butxaques, serà més que necessari tenir una oficina per atendre la gent". En aquest sentit, Diéguez va criticar que la Policia Local protegís el Correbars de la Festa Major. "És preocupant perquè posa en el mapa Ripollet per a la gent que no ve precisament a veure actes lúdics".

Diéguez també va apuntar al que a parer seu és una "incoherència absoluta": demanar que no tanqui Valeo "i tenir al mateix temps una regidora en una llista independentista" [Pilar Castillejo, número 10 de la CUP per Barcelona]. Finalment, Diéguez va criticar l'alcalde, José María Osuna, per participar en l'acte que la CUP va celebrar el 5 de setembre al municipi, malgrat que Ripollet "no és un municipi independentista".

E.P.



Continguts relacionats amb aquest:
- 27S a Ripollet - Resultats [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal