fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Presentada la Guia d'Activitats Educatives 2015-2016 -Educació- 10/09/2015

Ja està dispible a la web, la nova Guia d'Activitats Educatives, que cada any coordina la Regidoria d'Educació i que reuneix 150 activitats, per a infants i adults. Destaquen les de vida saludable, educació en valors i coneixement de l'entorn. El professorat interessat ha de reservar les activitats que li interessin per als seus alumnes abans del 13 d'octubre.

Presentada la Guia d'Activitats Educatives 2015-2016 -Imatge 1-
L'oferta abasta diversos àmbits, com ara el coneixement de l'entorn (28 activitats), l'educació artística (18), l'educació en valors (28), l'educació mediambiental (16), l'orientació laboral i tallers (5), vida saludable (35), formació (4) i maletes pedagògiques (16).

Aquestes activitats són propostes educatives que s'ofereixen des de les diferents regidories i patronats de l'Ajuntament, així com des d'altres serveis i recursos del municipi: Regidoria de Medi Ambient i Salut Pública, de Serveis Socials, de Serveis Municipals, de Joventut i Convivència, d'Educació i Polítiques d'Igualtat, de Comunicació, Policia Local, Patronats Municipals de Cultura, d'Esports i d'Ocupació, Defensor del Ciutadà/na, Mossos d'Esquadra, Aspasur, Centre de Recursos Pedagògics, Creu Roja i Correus.

El professorat interessat en qualsevol activitat que s'ofereix a la Guia ha de fer la inscripció via web, a través de l'enllaç al formulari que hi ha dins de cada fitxa. El termini per sol·licitar les activitats de la Guia finalitza el 13 d'octubre.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal