fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Onze alumnes de Ripollet, premiats pels seus treballs de recerca -Educació- 03/06/2015

Onze alumnes de tres instituts de Ripollet van ser premiats fa una setmana pel Centre de Recursos Pedagògics pels seus treballs de recerca. L'acte va tenir lloc a Santa Perpètua de Mogoda el passat dimarts, 26 de maig.

Onze alumnes de Ripollet, premiats pels seus treballs de recerca -Imatge 1-


De l'institut Can Mas van ser premiats Júlia López i Daniel Carrión pel treball 'Els mitjans de comunicació durant el franquisme: entre la repressió i la propaganda'; i també Víctor Maestre i Ferran Mayor per 'Les centrals hidroelèctriques. Construcció d'una petita central hidroelèctrica'.

Del Lluís Companys van ser guardonats 'En busca de la oralidad perdida. Variaciones en la lengua de la IM respecto del sistema lingüístico estándar', de Miriam Romero i Zoel Hernández; i 'De mundi humanitatis que originibus. Cormogonies i antropogonies', d'Alicia Calle i Andrea Martín.

De l'institut Palau Ausit van ser premiats els treballs 'La repressió franquista a Catalunya en la immediata postguerra', de David Piña i Aaarón Jiménez; i 'Termoelectricitat i piezoelectricitat com a generadors d'energia elèctrica en el fenomen energy harvesting', de Lorena Tortajada.

En total van ser premiats 23 alumnes d'instituts de Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda i Montcada. L'any que ve, l'acte es realitzarà en aquest darrer municipi.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal