fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Les escoles bressol es preparen per a les portes obertes aquest mes d'abril -Educació- 07/04/2015

El passat 17 de març va finalitzar el període de preinscripció escolar per a l'educació al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. El sorteig públic per determinar l'ordre de les sol·licituds serà el 7 d'abril i les llistes amb la puntuació definitiva es donarà a conèixer el 14 d'abril. Els alumnes admesos ho sabran el 12 de maig.

Escoles bressol
D'altra banda, del 4 al 15 de maig s'haurà de fer la preinscripció per a les llars d'infants, que realitzaran les seves jornades de portes obertes a l'abril. Així La Rodeta del Molí es podrà visitar el dimarts 21 d'abril i el dilluns 27 a les 18 h. Pel que fa a La Verema, mostrarà les seves instal·lacions el dilluns dia 20 i el dimarts 28 d'abril a les 18 h.

Xerrada informativa
D'altra banda, la Regidoria d'Educació ha programat una xerrada informativa al Centre Cultural el dijous 30 d'abril a les 17 h per informar els pares que volen incorporar els seus fills al sistema educatiu. Preinscripció Pel que fa a la preinscripció, la sol·licitud s'ha de presentar a l'escola escollida en primera opció entre el 4 i el 15 de maig, els matins de 10 a 13 h i les tardes de 15 a 18 h.
Les llistes baremades es donaran a conèixer el 26 de maig i el sorteig públic es farà el divendres 29 de maig en un acte públic a les 12 del migdia al Centre Cultural.
El llistat amb l'alumnat admès es publicarà el 5 de juny a ambdues escoles bressol així com a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet. La matrícula es formalitzarà per a La Verema entre el 8 i el 12 de juny i del 15 al 19 de juny per a La Rodeta del Molí.

L.P.

Les escoles bressol es preparen per a les portes obertes aquest mes d'abril -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal