fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet inicia una quinzena d'actes sobre democràcia i participació -Política- 04/03/2015

A partir d'aquest dimecres, 4 de març i fins el dia 14, el grup de treball de Decidim Democràcia realitzaràun seguit d'actes públics per tal d'obrir el debat entorn aquest àmbit i, en un assemblea oberta, recollir totes les aportacions possibles per a elaborar el programa de govern sobre democràcia i participació.

Decidim Ripollet inicia una quinzena d'actes sobre democràcia i participació -Imatge 1-Decidim Ripollet inicia una quinzena d'actes sobre democràcia i participació -Imatge 2-

El primer dels actes tindrà lloc aquest dimecres, per parlar sobre la Participació com a motor del canvi social, i comptarà amb la participació de la monja benedictina i impulsora del Procés Constituent, Teresa Forcades. L'acte tindrà lloc a les 19.30 hores al Teatre del Mercat Vell.

Dissabte 7 de marc, a les 18h al Kftí, realitzaran una jornada de cinefòrum amb la preestrena del documental L'esma del temps. Comptaran amb la presència de les directores i membres de la Candidatura Activa del Figaró. El documental recull el projecte de participació ciutadana en el municipi de Figaró-Montmany. Les CAV van ajudar a fer-ho possible a través del micro mecenatge i, en contrapartida, Decidim compta amb aquesta preestrena a Ripollet.

Dimarts 10 de marc, a les 19.45 h al Centre Cultural, Jaume Casals i Ció, alcalde de Navàs, explicaràl'experiència dels pressupostos participatius a Navàs i debatran sobre la seva aplicació a Ripollet.

Dissabte 14 de marc, a les 10.30 h al Centre Cultural, celebraran una Assemblea oberta de Democràcia i Participació. Es tracta d'una jornada de tallers per poder elaborar el programa de govern en l'àmbit de democràcia directa, participació i transparència.

A més, durant tota la quinzena es podrà participar al Multireferèndum de Decidim Ripollet. Quatre preguntes clau sobre la municipalització de serveis, l'habitatge, l'Ecoparc-2 i els pressupostos participatius.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal