fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Més de 100 persones assisteixen al dinar solidari amb la lluita contra el càncer -Societat- 04/03/2015

Un centenar de comensals van assistir al dinar solidari contra el càncer que es va realitzar el passat diumenge, 1 de març, al restaurant Enovin de Ripollet. D'aquesta activitat, organitzada per la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), s'han destinat 7 euros de cada menú d'adults i 4 euros de cada menú infantil a la lluita contra la malaltia.

Més de 100 persones assisteixen al dinar solidari amb la lluita contra el càncer -Imatge 1-Més de 100 persones assisteixen al dinar solidari amb la lluita contra el càncer -Imatge 2-Més de 100 persones assisteixen al dinar solidari amb la lluita contra el càncer -Imatge 3-Més de 100 persones assisteixen al dinar solidari amb la lluita contra el càncer -Imatge 4-

La Vicepresidenta de l'AECC Catalunya, Cristina Salat, que va assistir al dinar, va agrair aquesta iniciativa solidaria i va explicar que les donacions es destinen a ajudes socials per a la compra de materials que necessiten els malalts com cadires de rodes o perruques; a la concessió de beques a joves investigadors que centren la seva recerca en la lluita contra el càncer; i en la realització de campanyes informatives i preventives dirigides a tota la població on es destaca la importància de fer-se una mamografia o de deixar de fumar, entre d'altres aspectes.

Al dinar també van assistir l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; el segon tinent d'alcalde, Xavier Peñarando; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Lladó i la regidora de Salut Pública, Gemma Edo.

Per finalitzar el dinar es van sortejar entre els assistents regals cedits per 26 comerços de Ripollet. Des de la junta de Ripollet de l'AECC han agraït la col·laboració de tots aquests establiments i del restaurant on es va realitzar el dinar, així com la de totes les persones que hi van assistir, ja que gràcies al seu ajut s'ha pogut tirar endavant aquesta iniciativa.

Les properes activitats previstes per l'AECC de Ripollet són la participació de l'entitat al Sant Jordi a la Rambla, el pròxim 19 d'abril, i la tradicional col·lecta a favor de la lluita contra el càncer que tindrà lloc el 9 i el 13 de maig.

Fotos cedides per l'AECC de Ripollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal