fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CAV es reuneixen per ampliar i consolidar l'espai comú de participació -Política- 20/02/2015

El passat dissabte, 14 de febrer, prop d'un centenar de persones de 14 candidatures municipalistes Alternatives del Vallès, entre elles el COP-CpR, van assistir a Barbera del Vallès a una assemblea extraordinària de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV). L'objectiu de la trobada era debatre sobre la forma de treball conjunt a la comarca a partir de les properes eleccions municipals del mes de maig.

Les CAV es reuneixen per ampliar i consolidar l'espai comú de participació -Imatge 1-

A l'assemblea es van posar en comú els diversos processos de confluència de les forces transformadores que s'estan duent a terme a cada municipi, així com explorar les fórmules per tal de continuar el treball conjunt, tot respectant la diversitat dels pactes que s'estan fent a cada localitat. En aquest sentit la Comissió de Coordinació de les CAV va presentar proposta per tal de continuar i ampliar el treball conjunt de les Candidatures municipalistes de l'esquerra alternativa del Vallès, que ara haurà de ser debatuda per les respectives assemblees locals per tal d'adherir-se a la mateixa i tirar-la endavant. A l'assemblea també es van plantejar altres temes de treball conjunt en el futur per part de les CAV.

Concretament, aquesta assemblea extraordinària va comptar amb la presència de les següents candidatures: CUP de Montcada, COP- CpR Ripollet, Compromís per Cerdanyola, CUP de Sant Perpètua, EAB de Barberà, Crida per Sabadell, AEB de Badia, CUP de Sant Cugat, Alternativa Popular de Rubí, Decidim Castellar, CUP de Terrassa, CUP de Matadepera, CUP de Palau-Solità i CUP de Sant Llorenç Savall.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal