fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 6 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Nou projecte d'educació mediambiental: La Jugatecambiental -Medi Ambient- 19/02/2015

El proper diumenge, 1 de març de 2015, començaran les activitats d'un nou espai de dinamització d'activitats d'educació per la sostenibilitat al parc dels Pinetons: la Jugatecambiental. Els projectes de Jugatecambiental tenen com a objectiu la promoció dels valors del parc i oferir un espai de joc i experimentació en família. Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, serà gestionat pels educadors i educadores de l'Associació Ripollet Natura, entitat que gestiona la Casa Natura.

Nou projecte d'educació mediambiental: La Jugatecambiental -Imatge 1-Nou projecte d'educació mediambiental: La Jugatecambiental -Imatge 2-

La del parc dels Pinetons és una de les 20 jugatecambiental que entren en funcionament arreu de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Funcionarà els mesos de primavera i tardor i estarà adreçada a famílies amb nens i nenes de totes les edats. El calendari de les sessions anirà des del dia 1 de març al 7 de juny i del 20 de setembre al 29 de novembre, cada diumenge al matí d'11 a 13,30h. S'ubicarà en una carpa a tocar de l'esplanada del brollador del parc dels Pinetons, a l'avinguda del Mediterrani.

La primera activitat porta per títol 'La salut ambiental en moviment'. Acompanyats d'una ballarina i a través de la dansa es treballaran conceptes de salut ambiental. Famílies amb infants a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia a casadenatura@gmail.com o al telèfon: 670291277. A càrrec de l'Associació Ripollet Natura.

La Jugatecambiental oferirà quatre serveis:

1) Préstec de material de joc i punt d'informació del parc de les activitats de promoció dels espais públics de l'Àrea metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament, o d'altres propostes relacionades.

2) Espai de joc i experimentació: jocs dirigits, biblioteca, jocs sensorials i jocs de construcció o de taula entre d'altres.

3) Activitats: cada diumenge tindrà lloc una proposta diferent relacionada amb el parc, el seu entorn o alguna temàtica relacionada amb el medi ambient. L'horari serà de d'11.30 a 13h, i es podran fer itineraris temàtics, tallers de meteorologia, orientació, flora i fauna, gimcanes, jocs, etc.

Les activitats s'hauran de realitzar en família, són gratuïtes i, en general, no necessitaran inscripció prèvia amb excepció d'algunes que ja s'anirà indicant per a les quals caldrà inscriure's a: casadenatura@gmail.com o al telèfon 670291277, de 10 a 13.30h. Les places de les activitats seran limitades segons la disponibilitat de personal i recursos.

Per a més informació i per consultar la programació us podeu adreçar al facebook de la Casa Natura de Ripollet, a www.amb.cat/agenda o bé podeu sol·licitar a casadenatura@gmail.com que se us enviï la programació de la Jugatecambiental.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal