fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Municipal del 24 de juliol de 2014 -Plens- 24/07/2014

Aquest dijous, 24 de juliol, se celebra el darrer Ple Municipal abans de les vacances d'estiu. L'ordre del dia compta amb sis punts on, de nou, les mocions tenen un important protagonisme, ja que s'han presentat set textos. La sessió es podrà seguir en directe, a partir de les 19.30 hores des de Ripollet Ràdio (91.30 FM) o bé per internet a través de la web ripolletradio.cat. També podeu veure els videos dels plens anteriors al canal Ripollet TV a YouTube.





Avanç del Ple Municipal del 24 de juliol de 2014 -Imatge 1-

Pel que fa a la resta de punts, es portarà a aprovació una modificació del contracte del servei de neteja durant el període d'estiu. També s'abordarà una modificació administrativa, relacionada amb la construcció del CAP Pinetons.

Mocions
La primera de les set mocions que es discutiran ha estat presentada pel PP, que demana la retirada de canyes i obstruccions a la llera del riu Ripoll.
Per part del CpR, s'han presentat quatre mocions: un sobre la planta de residus Ecoparc-2; una altra relativa a la Federació de Municipis de Catalunya; en suport a la campanya de boicot, desinversions i sancions contra Israel i en solidaritat amb Palestina i, la darrera, relativa al Multireferèndum.
ICV-EUiA també ha presentat una moció, que demana una reforma constitucional i la convocatòria d'un referèndum sobre la monarquia.
Finalment, es debatrà un darrer text, presentat per tots els grups, expecte el PP, a favor d'un comerç urbà de qualitat i arrelat a la ciutat.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal