fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El govern municipal presenta el projecte de les obres del carrer del Calvari -Urbanisme- 25/07/2014

El passat dimecres, 16 de juliol, Rosa Martín, 1a tinent d'alcalde d'Urbanisme, acompanyada dels tinents d'alcalde de Manteniment, Ferran Tornel, i Comerç i Indústria, Joan Fandos, van presentar als veïns, veïnes i comerciants de la zona les obres de remodelació del carrer del Calvari. Les obres, que es faran al tram del carrer del Calvari comprès entre els carrers de Pau Casals i Padró, s'iniciaran al mes de setembre. Aquest projecte ja va ser presentat als veïns, veïnes i comerciants el passat mes de març. Ha estat amb les seves aportacions i suggeriments que s'ha fet el redactat definitiu del projecte, que comptarà amb una millora de les voreres, per incrementar la seguretat viària dels vianants, nou mobiliari urbà i nou arbrat i nova connexió del clavegueram.

El govern municipal presenta el projecte de les obres del carrer del Calvari  -Imatge 1-El govern municipal presenta el projecte de les obres del carrer del Calvari  -Imatge 2-

Seran finançades en la seva totalitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un cost aproximat de 500.000 euros i realitzades directament pel Patronat Municipal d'Ocupació, que contractarà persones en atur del municipi.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal