fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
El Palau Ausit guanya la 1a edició de l'Electrocat -Educació- 03/07/2014

El tricicle elèctric que han construït els alumnes de l'institut Palau Ausit de Ripollet ha superat totes les proves de la primera edició del Campionat Electrocat. Aquest concurs d'innovació, en el que els participants havien de construir un prototip de tricicle elèctric, sobre una base motriu comuna l'han organitzat els ajuntaments de la Riera de Caldes.

El Palau Ausit guanya la 1a edició de l'Electrocat -Imatge 1-

Tots els equips havien de competir en una única prova, en la que s'han avaluat les prestacions, característiques i disseny dels vehicles. La competició, molt disputada, ha consistit en una sèrie de proves d'avaluació tècnica i una cursa de mitja hora de durada al circuit realitzant una parada en la zona de "pit lane" per fer un canvi de bateries. L'equip de Ripollet ha fet 21 voltes, mentre que el de Barcelona n'ha fet 23, però al final el tribunal ha valorat tant l'exposició de la feina feta, l'ascens a una rampa amb un 20% de pendent, el nombre de voltes i el canvi de bateria dins dels 20 minuts del recorregut.

L'Electrocat ha servit per potenciar el treball en equip dels alumnes i fomentar l'activitat experimental i creativa com a element pedagògic. Aquest projecte s'emmarca dins del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE), un equipament dedicat al desenvolupament del vehicle elèctric, situat a Santa Perpètua de Mogoda.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal