fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La Generalitat afirma que la qualitat de l'aire a l'entorn de l'Ecoparc està en els límits de la UE -Medi Ambient- 12/06/2014

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha assegurat, en nota de premsa, que la qualitat de l'aire entorn de l'Ecoparc 2 es troba en els nivells establerts per la normativa de la Unió Europea. La Direcció General de Qualitat Ambiental, que depèn d'aquest departament, ha explicat que l'any 2011 va detectar algunes superacions de formaldehid en diferents focus emissors de la planta que utilitzaven biogàs com a combustible, que van ser solucionades.

La Generalitat afirma que la qualitat de l'aire a l'entorn de l'Ecoparc està en els límits de la UE -Imatge 1-

Un cop detectades aquestes anomalies, el Territori i Sostenibilitat va requerir a la planta un pla de vigilància i mesures concretes per solucionar el problema en un termini de 6 mesos. Segons la Generalitat, tots els controls posteriors han donat com a resultat uns nivells d'aquest contaminant molt inferiors i dins els límits legalment establerts. A més, la Direcció General de Qualitat Ambiental assegura que els controls d'emissions són rigorosos i que es fan manualment o amb sistemes automàtics de mesura, si així ho estableix la normativa sectorial o bé la seva autorització o llicència ambiental.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal