fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Compromís critica que la Generalitat no vulgui fer arribar el tren a Ripollet -Política- 08/04/2014

El passat 26 de març es va reunir la Comissió per a l'arribada del tren a Ripollet amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat. Segons ha fet públic el COP-CpR en nota de premsa, en aquesta reunió la Generalitat no va donar suport al municipi perquè el tren arribi a Ripollet, ni per a la prolongació del metro lleuger de Can Cuyàs. A llarg termini, però, sí que està previst el tramvia Montcada-Ripollet-Cerdanyola-UAB.

El Compromís critica que la Generalitat no vulgui fer arribar el tren a Ripollet -Imatge 1-

Per al regidor del COP-Compromís, J.M. Osuna, "es tracta d'una mala notícia per a Ripollet, ja que continua mal comunicada amb les ciutats del seu entorn i, en els casos que hi ha transport públic, és del tot deficient, com el cas dels autobusos direcció Sabadell o els caps de setmana amb Barcelona".

Osuna afegeix que "la línia del tramvia s'està dibuixant, de moment, amb un traçat que donaria un servei marginal a la població, ja que passaria per un extrem del terme municipal". El portaveu del principal grup de l'oposició manifesta que "el COP-Compromís per Ripollet no es queda de braços plegats i continuarà treballant amb fermesa per aconseguir que Ripollet disposi de transport públic amb una oferta horària més amplia i amb més destins". També creu que "l'arribada del tren no és cap utopia si totes les forces polítiques s'ho proposen i no acoten el cap davant dels seus dirigents de Barcelona".

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal