fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
L'Ajuntament consultarà als ciutadans per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana -Urbanisme- 08/04/2014

La realització del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) millorarà la mobilitat a la ciutat, tant del trànsit rodat com dels vianants i, per tant, en definitiva, millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Ripollet. Per aquest motiu, des del consistori es vol comptar amb l'opinió dels ciutadans de Ripollet i des de la Regidoria de Transport i Mobilitat prega la màxima col·laboració ciutadana per tal de disposar de dades representatives.

L'Ajuntament consultarà als ciutadans per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana  -Imatge 1-

Per això, aquest mes d'abril, es realitzaran diversos inventaris de l'oferta existent per a tots els modes de transport, entrevistes a associacions i entitats municipals, enquestes als treballadors dels polígons industrials, comptatges, aforaments i enquestes als vianants, ciclistes i usuaris del vehicle privat, estudis de rotacions de matrícules, comptatges d'ocupació de l'aparcament i indisciplina (diürns i nocturns), entre altres.

D'altra banda, a l'inici del PMU es posarà en marxa un procés de participació ciutadana que inclourà els mitjans de comunicació on els ciutadans podran aportar els seus suggeriments en relació al PMU.

El Pla local de Mobilitat Urbana pretén aconseguir una reducció en l'ús del vehicle privat, una millora de la seguretat viària, la reducció de contaminants a l'atmosfera i la realització de campanyes de sensibilització per una mobilitat sostenible.A més, aquest Pla serà el full de ruta per portar a terme les diferents actuacions necessàries per aconseguir majors quotes de sostenibilitat en aquest àmbit.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal