fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Gairebé 6.000 escolars tornen a les aules -Educació- 12/09/2013

A partir d'aquest dijous, 12 de setembre, uns 5.800 escolars reprendran les classes. Els primers en començar seran els estudiants de primaria i ESO i posteriorment s'aniran incorporant els de batxillerat i els cicles formatius. Durant l'estiu, el personal de la Brigada Municipal i el Patronat Municipal d'Ocupació han dut a terme diferents reparacions als centres escolars. La més important s'ha fet a l'escola Tatché on s'ha remodelat una sala per a Unitat de Suport d'Educació Especial.

Gairebé 6.000 escolars tornen a les aules -Imatge 1-

En aquest espai, s'ha instal·lat una rambla d'accés, s'han remodelat portes i finestres i s'ha posat terra de suro. A l'escola Martinet també s'ha canviat el terra del menjador i millores al pati de l'escola, amb una bassa i una recollida d'aigües per evitar que el fang sortís al carrer. A l'escola Escursell s'ha realitzat la primera fase de l'adequació del clavegueram i a l'escola Tiana s'ha adequat la repressió canonada general d'aigües i adequació espai sala de mestres.

GUIA D'ACTIVITATS
La Regidoria d'Educació torna a reunir un centenar d'activitats perquè el professorat triï les més adequades al seu alumnat, d'infantil a adults, al llarg del curs. La consulta de l'oferta d'enguany, així com la inscripció, es podrà realitzar a través de la web municipal ripollet.cat fins a mitjan octubre.

BEQUES ESTUDIS MUSICALS
El Patronat de Cultura destinarà 25.000 euros a beques d'estudis musicals per al curs 2013-2014. Aquest fons servirà per ajudar a les famílies al pagament de la matrícula (38-68 euros) i/o quotes mensuals (8-44 euros). La presentació de sol·licituds s'ha de fer al Centre Cultural entre el 2 i el 30 de setembre. Les bases reguladores es poden descarregar a les webs ripollet.cat o bé del Patronat Municipal de Cultura pmc.ripollet.cat.

Foto:
- Aula de l'escola Tatché



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal