fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 16 de setembre de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Bon inici de curs pel Patronat Municipal de Cultura -Cultura- 25/10/2011

Aquest mes d'octubre s'ha posat en marxa el calendari de cursos del Patronat Municipal de Cultura. Així, s'ha iniciat el Programa de Cursos i Tallers del Centre Cultural, el Programa d'Educació Artística a les Escoles EduArt, i el programa d'Espectacles Infantils dels diumenges. Aquestes són algunes de les activitats que organitza el PMC durant els mesos de setembre i octubre i que coincideixen amb l'inici del curs escolar.

Bon inici de curs pel Patronat Municipal de Cultura -Imatge 1-Bon inici de curs pel Patronat Municipal de Cultura -Imatge 2-

Aquest curs s'han matriculat un total de 350 alumnes, una cinquantena d'alumnes més que l'any passat. Entre els cursos que més acceptació han tingut han estat els habituals, com ioga, pintura i cuina; i també, alguns que s'han programat enguany com a novetat, com ha estat el cas del taller de creació de joies i complements, balls llatins i tast de vi. Pel que fa als cursos que encara tenen disponibilitat de places són alguns grups de pintura, puntes de coixí i ioga, entre d'altres.

EduArt
Les escoles que s'han adherit enguany al programa són: Anselm Clavé, Enric Tatché, Gassó i Vidal i Ginesta. En total s'han inscrit 87 nens i nenes de primària distribuïts entre els grups d'arts escèniques i arts visuals. Aquest programa compta amb el suport de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, i té l'objectiu d'oferir una alternativa a les activitats extraescolars a través d'un plantejament contemporani en l'àmbit de les arts visuals i escèniques. En aquests moments, encara hi ha algun grup amb places disponibles.

Espectacles Infantils
Finalment, el programa d'espectacles infantils dels diumenges ha començat també amb una important participació. Aquest programa ofereix la possibilitat a les famílies d'assistir al Teatre Auditori cada primer diumenge de mes per veure un espectacle destinat especialment al públic familiar i infantil. El proper espectacle serà La cigala i la formiga a càrrec de la companyia de titelles Xip Xap. Les entrades es poden comprar la setmana prèvia al Centre Cultural o bé una hora abans de la representació al mateix teatre.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal