fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 19 de setembre de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Se celebra la sessió gastronòmica sobre els bolets -Medi Ambient- 24/10/2011

Dilluns, 24 d'octubre, un grup de 25 persones va participar de la classe de cuina sobre bolets que ha organitzat la Regidoria de Medi Ambient en el marc de les Jornades de Bolets. A la sessió de cuina amb la cuinera Angel Puntas es van presentar tres plats: Pasta amb camagrocs a la Masaia, Pebrots del piquillo farcits de bolets i falsa beixamel de parmesà i coca salada de tardor. A més, també es van parlar del valor nutritiu dels bolets o quina és la millor maneta conservar-los.

Se celebra la sessió gastronòmica sobre els bolets -Imatge 1-Se celebra la sessió gastronòmica sobre els bolets -Imatge 2-Se celebra la sessió gastronòmica sobre els bolets -Imatge 3-

Degut a la manca de pluja, fins aquesta setmana, la sortida al bosc a buscar bolets s'ha ajornat fins al proper 27 e novembre. La resta d'activitats de la Casa Natura es mantenen en els dies previstos. Així, el dia 6 de novembre se celebrarà un itinerari gimcana pel parc dels Pinetons. La sortida serà a les 11 hores, des de les barbacoes. L'activitat forma part del cicle d'Activitats als Parcs i Platges Metropolitans organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de l'Ajuntament de Ripollet. Per participar cal inscriure's al 93 256 22 20 o per correu electrònic a.

El dia 10 de novembre se celebrarà la conferència 'Les orenetes, especies protegides'. Serà a les 19,30 hores, al Centre Cívic de Can Mas, al parc del Primer de Maig. La xerrada serà a càrrec de l'Institut Català d'Ornitologia, els Agents Forestals de la Generalitat l'entitat local Faumed.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal