fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 d'octubre de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Es constitueix el nou Consell Plenari del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica -Economia- 23/10/2011

Els alcaldes de Terrassa i Sabadell, que són el president i vicepresident respectivament, han delegat en Manel Pérez com president delegat i Montse Capdevila com a vicepresidenta delegada de l'ens comarcal. El president delegat del Patronat d'Ocupació de Ripollet, Ferran Tornel també va assistir a l'acte.

Es constitueix el nou Consell Plenari del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica -Imatge 1-

El passat 21 d'octubre, es va constituir el nou Consell Plenari del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, que seguirà presidit per l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i vicepresidit per l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos. El Plenari d'avui ha aprovat la delegació de competències per la qual el president del Copevo i alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha delegat en el regidor terrassenc Manel Pérez la presidència de l'ens dedicat a la promoció i desenvolupament econòmic i l'ocupació. Per la seva banda, la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell, Montse Capdevila, seguirà sent la vicepresidenta delegada.

També va assistir al Ple, la Directora del Servei d'Ocupació de Catalunya, Esther Sánchez, que també forma part del nou Consell Plenari. Aquest ens està format pels 23 ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, CECOT, CIESC, PIMEC, UGT i CCOO. Durant la sessió plenària s'ha portat a terme la renovació de càrrecs i dels diferents membres del Plenari del Copevo, després de les eleccions municipals de passat mes de maig.

El Ple va aprovar també la composició del Comitè Executiu del Consorci, format pel president delegat, la vicepresidenta delegada, els representants dels ajuntaments de Castellar del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda, Viladecavalls i Ullastrell; la Generalitat de Catalunya i les entitats CECOT, CIESC, PIMEC, UGT i CCOO.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal