fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La nit més terrorífica de l'any arriba a Ripollet -Cultura- 29/10/2010

Un any més La Careta Teatre es prepara per a celebrar la nit de Halloween i ho farà amb el Túnel del Terror. Aquesta vegada Ripollet serà testimoni d'una investigació paranormal a una antiga mansió ubicada al Centre Cultural. Molta gent diu haver vist aparicions i sentit crits i sorolls estranys. Especialistes en el tema esotèric de tot el món vindran el proper 30 d'octubre per a investigar aquests fenòmens.

La nit més terrorífica de l'any arriba a Ripollet  -Imatge 1-La nit més terrorífica de l'any arriba a Ripollet  -Imatge 2-La nit més terrorífica de l'any arriba a Ripollet  -Imatge 3-

L'espectacle començarà a les 18.30h, al pati del Centre Cultural i tindrà un preu de 2 € per persona. A més a més, l'entitat organitzarà una tómbola, vendrà castanyes i moscatell, samarretes i berenar.

Els més menuts també tindran la seva pròpia celebració, el divendres 29, amb "La Caseta del Terror", també al Centre Cultural, i que es durà a terme a càrrec dels grups infantils de l'entitat. Aquesta activitat començarà a les 18.30h i serà gratuïta. Els assistents també podran gaudir d'animacions i diferents activitats per engrescar la festa, al pati del Centre Cultural.
Per la seva banda, els joves de la ciutat tenen una cita al Kftí del Casal de Joves, on podran passar una terrorífica vetllada al Túnel de Terror el mateix divendres 29 a partir de les 20h. Aquesta activitat és per a nois i noies a partir de 12 anys i està organitzada pels mateixos joves del Kftí.

J.G






AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal