fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La 2a Marxa contra l'atur deixa la seva empremta a Ripollet -Economia- 07/10/2010

Dimecres, 6 d'octubre va arribar a Ripollet la 2a Marxa contra l'atur, la precarietat i en defensa dels drets socials. Una trentena de persones es van trobar a la plaça de Pere Quart, a les sis de la tarda, per tal de fer la lectura del manifest, després de ser rebuts a la Sala de Plens per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i alguns regidors i regidores del consistori.

La 2a Marxa contra l'atur deixa la seva empremta a Ripollet -Imatge 1-La 2a Marxa contra l'atur deixa la seva empremta a Ripollet -Imatge 2-La 2a Marxa contra l'atur deixa la seva empremta a Ripollet -Imatge 3-

A les cinc de la tarda, la comitiva arribava a Ripollet i era rebuda per l'alcalde, Juan Parralejo, a la Sala de Plens. Els membres de la marxa van entregar a l'alcalde la carta de reivindicacions i li van demanar que des de l'administració local es defensi més a la classe treballadora.

Parralejo, per la seva part, va encoratjar als participants a seguir en la seva lluita i va assegurar que des de l'Ajuntament es donarà veu a totes les persones que lluitin i treballin per millorar la situació laboral dels ciutadans i que es continuarà fent el que sigui necessari per ajudar a les famílies que estan passant problemes econòmics. Un cop va finalitzar l'acte públic a la plaça de Pere Quart, la marxa va continuar per la rambla de Sant Jordi, en direcció al municipi veí de Montcada i Reixac.

A Ripollet, aquesta iniciativa ha estat liderada pel COP-CpR, amb el suport de la Plataforma Los lunes al sol, diversos sindicats i formacions polítiques, així com entitats i ciutadans a títol individual.

F.R.

Foto:
- L'arribada de la marxa a Ripollet.
- Durant la lectura del manifest a la Sala de Plens.
- A la plaça de Pere Quart.
-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal