fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Jovent Republicà defensa ERC com del partit que més es preocupa pels joves -Política- 08/02/2021

Jovent Republicà de Ripollet va alertar sobre la vulnerabilitat del col·lectiu juvenil, per l'alt atur i les dificultats que pateix per accedir a l'habitatge, en la seva compareixença davant la premsa, en la paradeta de campanya, que van muntar el passat dissabte, 6 de febrer, davant la Torre de l'Argentera. La formació va escollir aquesta ubicació per reclamar que aquest equipament de propietat municipal, actualment cedit al SOC, es destini a un nou Casal de Joves.

Jovent Republicà defensa ERC com del partit que més es preocupa pels joves -Imatge 1-
En declaracions del responsable local de Comunicació, Joel Revilla, "el jovent és un col·lectiu molt vulnerable, que s'ha anat empobrint amb el pas dels anys. Actualment, Espanya lidera la taxa de l'atur juvenil a Europa, amb un 40%. Això és altíssim". Revilla també va denunciar que "una universitat pública catalana pot costar més de 3.000 euros l'any. També estem en risc d'exclusió habitacional. És molt complicat emancipar-se perquè els joves tenim poques possibilitats de trobar feina i l'habitatge és car, a Ripollet i a l'àrea metropolitana".

Segons el representant de Jovent Republicà, "el jovent pateix un sistema estructural basat en l'adultcentrisme. És a dir que qui pren les decisions per als joves no són els joves i per tant no es prioritzen polítiques juvenils i el resultat és la situació dramàtica que patim. La proposta de Jovent és escapar d'aquests adultcentrisme a la qual, com a societat, estem acostumats i fer que la gent jove pugui fer política per als joves".

"Ens estem jugant quina mena de recuperació econòmica i social volem. A Catalunya ERC és el partit amb més representació de gent jove a les institucions, liderant el vot per als majors dels 16 anys i la defensa de la salut emocional. El jovent pateix problemes molt greus de salut mental. El suïcidi és la primera causa de mort entre els joves i és gravíssim".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal