fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC defensa la reversió de "la decadència dels darrers anys" -Política- 08/02/2021

El diputat socialista, Pol Gibert, acompanyat del portaveu del PSC a Ripollet, Luís Tirado, van defensar la reversió de "la decadència dels darrers anys", en l'acte de campanya realitzat el passat dissabte, 6 de febrer, a la localitat. En aquest sentit, Gibert, que va de número 9 a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14F, va explicar que els socialistes defensen "a ultrança, que l'Ernest Lluch sigui una realitat, que ja fa 10 anys que portem esperant que es construeixi en aquell solar". Per al líder vallesà, el PSC està duent a terme una campanya responsable per tenir unes eleccions segures. També va reiterar el missatge del presidenciable, Salvador Illa, que únicament miren als "comuns" com a possibles aliats d'un govern de progrés, repetint el model del govern central.

El PSC defensa la reversió de "la decadència dels darrers anys" -Imatge 1-El PSC defensa la reversió de "la decadència dels darrers anys" -Imatge 2-
Per la seva part, el portaveu el grup socialista de Ripollet, Luís Tirado, va declarar que "som aquí per parlar dels problemes reals de la gent i per fer un canvi a Catalunya, que és el que els nostres veïns ens estan reclamant des de fa anys i que creiem que tenim a tocar". Per a Tirado, "Ripollet sempre ha sortit beneficiat quan han governat els socialistes. Les grans infraestructures educatives i de seguretat de Ripollet van ser amb els governs socialistes. En els darrers 10 anys no hi ha hagut cap nova infraestructura important de la Generalitat, sinó que han estat totes abans, amb Josep Montilla i Pasqual Maragall" i va afegir "volem que els socialistes guanyin les eleccions perquè Ripollet pugui tornar a tenir inversió i un equipament importantíssim com és l'hospital Ernest Lluch".

FOTOS
- el diputat vallesà al Parlament de Catalunya, Pol Gibert, acompanyat del portaveu del PSC de Ripollet, Luís Tirado
- representants del grup socialista de Ripollet a la paradeta de campanya, muntada a la rambla de Sant Esteve



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal