fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 5 de març de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Especial hora del conte "El senyor riu" dins l'Any Sumem Verd -Cultura- 17/11/2020

Aquesta història vol sensibilitzar els infants sobre el cicle de l'aigua

La Biblioteca de Ripollet acollirà el pròxim divendres, 20 de novembre, a les 17.30 h, la sessió especial de l'hora del conte "El senyor Riu", una activitat especialment pensada per sensibilitzar als infants sobre la realitat mediambiental de l'aigua. "El senyor Riu" (enllaç de descàrrega gratuïta) és un llibre escrit per Teresa Duran i il·lustrat per Mercè Tous pel programa Va d'aigua. Aquesta activitat, creada per la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals, s'emmarca dins de les activitats programades entorn l'Any Sumem Verd de Ripollet.

Especial hora del conte "El senyor riu" dins l'Any Sumem Verd -Imatge 1-

La narració del conte anirà a càrrec de Blai Sanabre i l'activitat es podrà seguir a través de l'Instagram de la Biblioteca municipal (@biblioripollet). "El senyor riu" vol sensibilitzar els infants sobre el cicle de l'aigua a través de la història d'un riu que es presenta com un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l'aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment, també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d'aigua per beure. La Berta i en Pol són els altres dos protagonistes.

La Biblioteca de Ripollet ja ha fet altres activitats que combinen el foment de la lectura amb la sensibilització mediambiental, en el marc de l'Any Sumem Verd, com ara el taller d'aquarel·la 'Salvem els oceans' que va oferir per celebrar el Dia de la Biblioteca. Una activitat que va acostar als infants la problemàtica sobre la gran quantitat de plàstic que trobem als nostres mars i oceans.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal