fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 29 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Nova acció de contenció de transmissió comunitària de la COVID-19 a Ripollet -Sanitat- 07/10/2020

D'altra banda, Educaciˇ ha confirmat la quarantena d'un grup de l'Escola Bressol P˙blica La Verema per un positiu. DemÓ dijous es faran les proves PCR a tot el grup, que no podrÓ tornar fins al dilluns 19 d'octubre.

Els darrers dies, els centres sanitaris de Ripollet han detectat, a la zona de Can Mas, una major identificaciˇ de casos positius de la COVID-19. Per aix˛, aquest dijous, 8 d'octubre, personal sanitari de l'Institut CatalÓ de la Salut iniciarÓ un sistema de contenciˇ de la transmissiˇ comunitÓria de la COVID-19, en els dos blocs amb una incidŔncia major. Aquesta contenciˇ consistirÓ a realitzar proves PCR a totes les persones que viuen en aquests edificis, independentment de quina sigui la seva situaciˇ personal o laboral, sense que sigui necessari presentar cap mena de documentaciˇ identificativa ni tenir targeta sanitÓria.

Nova acció de contenció de transmissió comunitària de la COVID-19 a Ripollet -Imatge 1-

Es tracta d'una acciˇ preventiva dirigida a frenar l'expansiˇ del virus. Per aix˛, des de l'Ajuntament s'ha adrešat una carta als ve´ns de la zona, recordant que Ús molt important fer-la al mÓxim possible de persones, tinguin o no sÝmptomes; per tal de permetre fer un seguiment mÚs acurat i prendre les mesures necessÓries per evitar possibles focus de contagi. NomÚs quedaran exemptes de fer-se la prova PCR aquelles persones que ja hagin fet aquest test en els darrers tres mesos. Aquelles persones que no es trobin a casa quan passi el personal sanitari podran adrešar-se al CAP Ripollet (tel. 935 946 420) per fer-se la prova en aquest centre. Una vegada fets tots els tests, es comunicarÓ a totes les persones quin ha estat el seu resultat, per SMS si Ús negatiu o amb una trucada si Ús positiu, i facilitant la informaciˇ dels passos a seguir.

Quarantena a La Verema
TambÚ demÓ dijous, una unitat m˛bil del CatSalut es desplašarÓ a l'Escola Bressol P˙blica La Verema per a fer les proves PCR a infants i mestres del grup classe on s'ha detectat un positiu de la COVID-19. Tot el grup inicia avui la quarantena durant 10 dies, podent tornar a l'escola el pr˛xim dilluns 19, sempre que no tinguin cap simptomatologia.

NdPnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal