fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Prop de 2.500 persones gaudeixen del programa de reparació cultural Obrim l'Estiu -Cultura- 29/09/2020

Aquest cap de setmana s'ha posat punt i final a la programació Obrim l'Estiu, sorgida a partir de l'anul·lació de la Festa Major de Ripollet d'aquest any, degut a les circumstàncies actuals. A partir de la Taula de Xoc, l'Ajuntament va decidir el passat mes de juliol crear un programa amb més de 60 activitats culturals, esportives i socials per a tots el públics, amb l'objectiu principal de reparar la vida de les persones després de tants mesos de confinament. Així, Obrim l'Estiu va néixer gràcies a la voluntat i el treball conjunt dels departaments de l'Ajuntament amb el món associatiu local, tan representatiu dels vincles culturals de la ciutat. El resultat ha estat un programa viu, que han pogut gaudir prop de 2500 persones durant els mesos de juliol i setembre.

Prop de 2.500 persones gaudeixen del programa de reparació cultural Obrim l'Estiu -Imatge 1-Prop de 2.500 persones gaudeixen del programa de reparació cultural Obrim l'Estiu -Imatge 2-

Concretament, 1.649 persones han participat en les activitats del pati del Centre Cultural, 235 als concerts dels grups locals del pati del Tatché, 180 persones han assistit a les Hores del Conte de la Biblioteca i 348 als espectacles del Teatre Auditori. Totes les activitat s'han realitzat amb les mesures de seguretat corresponents, amb controls d'aforament i control d'entrades i sortides.

Amb aquest programa no només ens hem retrobat amb les xarxa associativa cultural; sinó que hem donat sortida a alguns espectacles professionals, que ja s'havien contractat però que la pandèmia va obligar a suspendre.

La programació s'ha dut a terme en 4 escenaris diferents, fent palesa la voluntat de descentralització: el pati de l'escola Enric Tatché, per les activitats juvenils; l'espai Maria Aurèlia Capmany, per les activitats de la Biblioteca; el pati del Centre Cultural, escenari de les entitats; i, finalment, el Teatre Auditori s'ha obert especialment per acollir una programació infantil.

L'Ajuntament, que ha fet una valoració molt positiva aquesta experiència, està valorant diferents possibilitats per tal de facilitar que la cultura, des de l'associacionisme, pugui continuar viva al municipi, sempre garantint que sigui segura.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal