fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal ordinari de juliol -Plens- 24/07/2020

Ripollet va celebrar el passat  23 de juliol el darrer Ple ordinari abans de les vacances d'estiu, en videoconferència, en què es van aprovar tots els punts d'acord i una de les dues mocions presentades.

Acords del Ple Municipal ordinari de juliol -Imatge 1-

El primer punt de l'ordre del dia feia referència a una modificació puntual del PGM al carrer Sant Jaume entre els carrers Font de Can Mas i el carrer de la Granja, que es va aprovar amb els vots favorables de Decidim, PSC i Esquerra i l'abstenció de Ciutadans i SOM. Hi va haver unanimitat al segon punt, amb del projecte de reforma interior del mercat municipal, que ha aconseguit l'aprovació definitiva després del període d'al·legacions. Després de la votació, l'alcalde va anunciar que s'espera portar l'adjudicació de les obres a la junta de govern del pròxim dimarts, per tal de començar-les, si pot ser, durant el mes d'agost. Abans d'arribar al punt de mocions, també es va aprovar la liquidació del contracte de gestió de serveis de neteja d'edificis municipals amb l'empresa SELSA, un servei que durà a terme l'empresa municipal Genera, amb els vots favorables de Decidim, Esquerra i SOM i l'abstenció de Ciutadans i PSC.

Hi va haver dues mocions, presentades pel PSC. La primera, sobre la participació del món local en la gestió dels fons provinents del pla de recuperació europeu, es va tombar al rebre el suport de PSC, Ciutadans i SOM i els vots contraris de Decidim i Esquerra. La segona, presentada per urgència, demanava més coordinació i col·laboració de la Generalitat amb els ajuntaments pel que fa a la gestió de la pandèmia de la Covid-19. Va aprovar-se amb els vots favorables de totes les forces excepte Esquerra, que va votar-hi en contra al considerar que el text original de la moció presentava "mala llet" per part del PSC i que pretenia "torpedinar el sistema sanitari català".

Pel que fa a la pandèmia, l'alcalde va recordar que hi ha hagut un petit repunt de casos a Ripollet, com a tot el territori estatal, però que "de moment estan controlats", malgrat que cal estar alerta perquè "es poden descontrolar si no es fan les coses bé". El ple d'ahir es pot recuperar, com sempre, al canal de YouTube de Ripollet TV i al servei de ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.


Icona Fitxer PDF - 0,16 Mb - Mocio-psc-240720.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,05 Mb - Mocio-psc-02-240720.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal